CAPSES DE VIDA

LES NOSTRES CAPSES DE VIDA

1. INÉS

N'INÉS BEN EMOCIONADA VA OBRIR SA SEVA CAPSA DE VIDA! ERA SA PRIMERA QUE OBRIEM I ESTEIEM TOTS MOLT NERVIOSOS!

ELLA ENS VA EXPLICAR TOT EL QUE HI HAVIA: UN OU QUE LI VA PORTAR EL SEU PAPA DE MADRID PLE DE XOCOLATI ( TÉ UN MOLT BON RECORD D'AQUELL DIA)...UNA CUERA PER QUÈ LI AGRADA MOLT CUINAR, UNA TABLET QUE FA MÚSICA I FOTOS DE MOMENTS MOLT ESPECIALS. AQUÍ AMB NA XISCA!!!

 MIRAU QUE GUAPA DE BEBÉ!!!


 DE TOTES SES COSES VA TRIAR SA SEVA TABLET

ENS HO HA EXPLICAT MOLT BÉ!!! ENHORABONA INÉS I FAMILIA!!!


2. HUGO

N'HUGO QUAN HA VIST LA SEVA CAPSA DE VIDA S'HA POSAT BEN CONTENT!!! ÉS LA SEGONA QUE OBRIM. 
ENS HA EXPLICAT QUE ESTEIA DECORADA AMB DINOSAURES JA QUE LI AGRADEN MOLT. ENS HA ANAT CONTANT TOTES LES COSES ESPECIALS QUE HI HAVIA: 
UN "GORRO" QUE LI VAN COMPRAR ES SEUS PARES DE BARCELONA ( EL SEU PRIMER REGAL QUAN ENCARA ERA DINS LA PANXA), NA PEPA PIG ( QUAN ERA PETIT DORMIA AMB ELLA), UNES SABATETES DE QUAN ERA BEBE, EL SEU CONTE PREFERIT, ELS 3 PORQUETS ( SÓN ELS 3 GERMANS COM ELL TÉ) I UN RECULL DE FOTOS MOLT ESPECIALS ( D'ES GERMANS QUE ES CUIDEN UNS ALS ALTRES, DEL SEU MENJAR PREFERIT, D'ES MURTAR, DINS LA PANXA, LA SEVA FAMÍLIA...)

ENS HA AGRADAT MOLT!!!


DE TOTES LES COSES N'HUGO HA TRIAT ELS SEUS DINOSAURES.

ENS HO HA EXPLICAT MOLT BÉ!
BONA FEINA! ENHORABONA HUGO I FAMILIA!!!


3. ARIADNA

N'ARIADNA ESTEIA MOLT CONTENTA AMB LA SEVA CAPSA DE VIDA! ENS VA ANAR EXPLICANT AMB DETALL TOT EL QUE HI HAVIA DINS: TOTES LES FOTOS DE LA SEVA FAMÍLIA I DE MOMENTS MOLT ESPECIALS PER ELLA, SOBRETOT ENS VA XERRAR DE QUAN ESPERAVA AL SEU GERMANET EN PAU A LA PANXA DE LA SEVA MARE, EL SEU CONTE PREFERIT QUAN ERA PETITA, UNA RATETA DE PELUIX I UN RECORD BEN ESPECIAL , LA DOBLE CELEBRACIÓ DEL CASAMENT DELS SEUS PARES ( ELLA VA DUR ELS ANELLS AMB L'AJUDA DE LA SEVA TIA) I EL SEU BATEIG. 


DE TOTES LES COSES HA TRIAT LA SEVA RATETA PER FER LA FEINETA.
ENHORABONA ARIADNA I FAMILIA!!! HO HA FET MOLT BÉ I HA GAUDIT EXPLICANT CADA COSA.

4. SIENNA


NA SIENNA VA ESTAR BEN CONTENTA AL VEURE DESTAPAR LA SEVA CAPSA. ENS VA MOSTRAR CADA COSA AMB MOLTA ALEGRIA. PRIMER DE TOT LES FOTOS DE LA SEVA FAMILIA , LA DE MAÓ DE LA SEVA MARE I LA DE BARCELONA DEL SEU PARE, LA FOTO DE LA PANXETA DE LA MARE AMB EL SEU GERMANET QUE ESPEREN, EL CAVALL QUE LI AGRADA MOLT,  LES SEVES PRIMERES SABATES I EL SEU XUMET AMB EL SEU NOM.DE TOTES LES COSES HA TRIAT EL SEU XUMET. ELLA JA ÉS MOLT GROSSA I NO L'EMPRA.ENHORABONA SIENNA I FAMÍLIA!!! HEU FET MOLT BONA FEINA I ELLA HA XALAT MOLT!!!

5. MARTÍ

EN MARTÍ VA FER UN BOT DEL BANC AL VEURE LA SEVA CAPSA. ESTEIA MOLT CONTENT I RÀPIDAMENT LA VA OBRIR. ... ENS VA ENSENYAR DOS DINOSAURES QUE LI AGRADEN MOLT, UN XUMET DE QUAN ERA PETIT ( ARA ÉS PETIT ÉS EL SEU GERMÀ EN MATEU, CONTA ELL) , FOTOS DE LA SEVA FAMÍLIA DE MAÓ I DE MANACOR, UN COTXE DE CARRERES QUE TENIA QUAN ERA PETIT, LI ENCANTEN ELS COTXES I UNA CAPSETA AMB UN TRESOR; LA DENT QUE LI VAN TREURE QUAN ANAVA EN MOTO I VA CAURE. 


 ES PAPA, SA MAMA, EN MATEU I EN MARTÍ ES TRESOR... UNA EXPERIÈNCIA QUE ENS VA CONTAR MOLT BÉ! VAN QUEDAR IMPRESSIONATS DE LO VALENT QUE VA SER EN MARTÍ.

 DE TOTS ELS SEUS OBJECTES VA TRIAR EL COTXE PER FER LA FEINETA.


MOLT BÉ MARTÍ!!! HAS GAUDIT MOLT AMB LA TEVA CAPSA I ES TROMPETISTES TAMBÉ! ENHORABONA MARTÍ I FAMÍLIA!!!


6. DANIEL

EN DANIEL ESTEIA MOLT CONTENT QUAN ES DIMONI VA DESTAPAR LA SEVA CAPSA DE VIDA!!! QUINA SETMANA MÉS ESPECIAL PER ELL.
ENS VA ANAR MOSTRANT TOT EL QUE HI HAVIA DINS: NA " LALA" ES SEU PELUIX DE QUAN ERA PETIT, DOS COTXES PER JUGAR A FER CARRERES, UN DINOSAURE, LI AGRADEN MOLT, UNA PILOTA DE FUTBOL, LI ENCANTA JUGAR, I UN RECULL DE FOTOS DE MOMENTS MOLT ESPECIALS ( LA SEVA FAMILIA, QUAN ERA PETIT, FESTES, VIATGES, AMIGUETS...). ENS VA AGRADAR MOLT CONÈIXER MÉS COSES D'EN DANIEL.


ENHORABONA DANIEL I FAMÍLIA!! HO HAS FET MOLT BÉ I TOTS HEM XALAT MOLT!!!ç


7. LEIA

NA LEIA ES VA POSAR MOLT CONTENTA QUAN VA DESCOBRIR LA SEVA CAPSA AMAGADA SOTA LA TELA DE NA XISCA. 
ENS VA MOSTRAR TOTES LES SEVS FOTOS: QUAN ERA PETITA, LA SEVA FAMILIA, ELS SEUS ANIVERSARIS...MOMENTS MOLT ESPECIALS PER ELLA.
ENS VA EXPLICAR QUE EL SEU "POSTRE" PREFERIT ERA EL PLÀTAN I EL SEU MENJAR PREFERIT ELS SPAGUETIS.


NA LEIA HO VA FER MOLT BÉ!!! ENHORABONA LEIA I FAMILIA!


8. JESSI

NA JESSI VA ESTAR MOLT CONTENTA AMB LA SEVA CAPSA. ENS VA MOSTRAR MOLTES FOTOS DE MOMENTS MOLT ESPECIALS PER ELLA ( LA SEVA FAMILIA, DE BEBE, JUGANT, ANIVERSARIS I EL SEU PRIMER DIA D'ESCOLA A FONTIRROIG), UN VESTIT DE QUAN ERA PETITA, UN XUMET, UN DUDU I UN CONTE PETIT D'ANIMALS. 
 
 DE TOTES LES COSES VA TRIAR EL SEU CONTE D'ANIMALS.
MOLT BÉ JESSI I FAMÍLIA!!! HEM XALAT MOLT!!!

9. LUCÍA

NA LUCÍA ES VA POSAR MOLT CONTENTA QUAN ES VA DESTAPAR LA SEVA CAPSA.  ENS VA EXPLICAR MOLT BÉ TOTES LES FOTOS : LA SEVA FAMILIA, EN ESPECIAL EN PERE " PETIT" , EL VIATGE EN TREN AMB EL SEU BEBE, LES FESTES, MOMENTS AMB LA SEVA AMIGA JUANA... I EL SEU PRIMER DIA D'ESCOLA A FONTIRROIG. EL SEU " BEBE" QUE ÉS MOLT ESPECIAL PER ELLA, GOMETS ( QUE PER CASA SEVA EN POSA PER TOT, JE JE JE ), SÀVIA COREMA QUE LI AGRADA MOLT, LA FOTO DE GRADUACIÓ DE P2 I EL PINTA UNGLES. LA CAPSA TÉ LLUNES I ESTRELLES PER QUÈ LI ENCANTEN.
 


 VA TRIAR EL SEU PINTA UNGLES. LI ENCANTA PINTAR-SE LES UNGLES!

MOLT BÉ LUCÍA I FAMÍLIA!!! HEM GAUDIT MOLT!!!
 
10. NIL

EN NIL ESTEIA BEN CONTENT!!! LO PRIMER QUE VA FER VA SER ENSENYAR LES FOTOS DE LES SEVES GERMANES. DESPRÈS ENS VA MOSTRAR LES ALTRES  FOTOS: DE QUAN ERA UN BEBE, JUGANT A JOCS DE TAULA QUE LI AGRADA MOLT AMB L'AVI, ES SEU CA TUPPER I JUGANT A LA PISCINA.  UN PELUIX QUE TENIA PER DORMIR QUAN ERA PETIT, LES PRIMERES SABATES QUE VA DUR I EL SEU PRIMER XUMET.

DE TOTES LES COSES VA ELEGIR LA FOTO AMB LES SEVES GERMANES A LA PISCINA.
ENHORABONA NIL I FAMILIA!!! HO HEM PASSAT MOLT BÉ!11. AINA

N 'AINA va veure tot d'una que faltava la seva capsa i es va posar ben contenta! Ens va mostrar les fotos que hi havia ( uan ecografia, un foto de sa seva mama amb sa panxa, es seu papa i na Mar, una foto a l'hospital amb una corda blava que ens va ajudar a veure el que va medir n'Aina al nèixer i una altre d'es 4 junts), ses fotos d'es seus companys i companyes de Passerells, un bodi, unes sabatetes ben petites, un color groc que era el seu preferit, un xumet, una papona titella i una poma ja que li agraden molt.
Tenia moltes coses per explicar-nos!!!


VA TRIAR EL SEU COLOR GROC COM A OBJECTE PREFERIT PER FER LA FEINETAENHORABONA AINA I FAMILIA!!! 
HO HAS FET MOLT BÉ I HEM XALAT MOLT!!!
 


12. UNAI

N 'UNAI es va posar molt content quan va sortir sa seva capsa. Ens va explicar com la va decorar i pintar amb instruments musicals i de color vermell, el seu preferit.  Va obrir sa capsa i ens va explicar tot el que tenia dins: un pitet de quan era un nadó, un gorro de quan era petit amb dues orelles que ara ja no li va bé, el record del seu bateig, la foto de la seva familia, una foto a l'aquarium que li agrada molt, un cotxe d'en rayo mcqueen, un marc amb una foto amb el seu amic Jan, una sabateta de quan era molt petit i un conte molt divertit de " La granja de Unai".


 
DE TOTES LES COSES VA AGAFAR EL COTXE D'EN RAYO PER FER LA FEINETA DE LA SEVA CAPSA.


MOLT BÉ UNAI I FAMILIA!!! 
ENS HA AGRADAT MOLT I HO HAS FET MOLT BÉ!!!13LLUC


EN LLUC VA OBRIR BEN CONTENT LA SEVA CAPSA. ENS VA ENSENYAR ELS CAVALLS QUE PER ELL SÓN MOLT PRESENTS I IMPORTANTS, PER AIXÒ A DINS HI HAVIA UNES POLAINES DE CAIXER EN MINIATURA. ENS VA MOSTRAR EL SEU OSSET, EL PITET ( QUE VA FORMAR PART DE LA SEVA VIDA DE PETIT), UNA FOTO DELS SEUS AMIGUETS DE SANT CLIMENT, UNA MOTO ( LI ENCANTEN ) , FOTOS IMPORTANTS DE LA SEVA VIDA ( AMB L'ÀVI I SÀVIA I ES PONI, AMB ES PAPA I SA MAMA, AMB SES AMIGUES D'ES CASTELL, AMB SA "YAYA", DALT D'EN "XUMET", AMB ES COSINETS I AMB SA PRIMERA FOTO D'EN QUIN DINS SA PANXA) I UN BIBERÓ ( QUE PER ELL ERA MOLT IMPORTANT).


COM A OBJECTE PREFERIT VA TRIAR LA SEVA MOTO VERMELLA.


ENS HO VA EXPLICAR MOLT BÉ! 
ENHORABONA LLUC I FAMILIA!!!

14CARMELA


NA CARMELA ESTEIA BEN EMOCIONADA AMB LA SEVA CAPSA. PER FORA TENIA MOLTS COLORS, DIBUIXOS I FOTOGRAFIES. PRIMER DE TOT ENS VA ENSENYAR UNA FOTO DE QUAN ERA PETITA I ENS VA COMENÇAR A CONTAR LA SEVA HISTÒRIA DE VIDA, ELLA VA NÈIXER A ETIOPIA I COM LA SEVA MAMA, PAPA I LA SEVA GERMANA AISHA LA VAN ANAR A CERCAR PER VENIR A VIURE A MENORCA ( TENIA UN ÀLBUM PLE DE FOTOS D'AQUELLS MOMENTS ESPECIALS) LA SEVA PRIMERA JOGUINA, EL SEU CONTE PREFERIT, UN DIBUIX ( LI ENCANTA PINTAR), UNA FOTO A L'AQUERIUM DE MADRID, UNA AMB EL REI BALTASAR. ENS VA DIR QUE LI ENCANTEN ELS GELATS I NEDAR A LA PISCINA.


COM A RECORD ESPECIAL VA TRIAR LA SEVA PRIMERA JOGUINA QUE TENIA A ETIÒPIA. 

MOLT BÉ CARMELA I FAMILIA!!! ENS VA ENCANTAR CONÈIXER LA TEVA/ LA VOSTRA HISTÒRIA. HO VA FER MOLT BE!!!


15SHEILA


NA SHEILA....


16IVARN' IVAR....


10 comentaris:

 1. Ohhh! Quina xalada ha passat en Martí obrint sa seva capsa de vida! Ens ha agradat molt veure ses fotos. Gracies Tere!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Gràcies Sara! Són moments molt especials per ells!

   Elimina
 2. Estava ben content perque havien obert la seva capsa de vida. Moltes gràcies Tere!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Síiii va xalar molt en Martí! i noltrus amb ell. Gràcies Joan.

   Elimina
 3. Daniel estuvo esa semana muy contento, entre celebrar el cumple en clase y abrir la capsa de la vida... saltaba de emoción. Nos ha gustado muchísimo... Muchas gracias Tere!

  ResponElimina
 4. Si! Per en Daniel va ser una setmana ben especial! Esteia ben content i va gaudir molt!!!
  Gràcies Paula!!!

  ResponElimina
 5. Lucía estaba entusiasmada de enseñar todo lo que puso en su "capsa de vida"... Estaba tan contenta que todo el rato hablaba de lo mismo! Muchas gracias, Tere!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Siii!!! va xalar molt i va estar molt contenta! Dona gust veure la il·lusió que tenen!

   Elimina
 6. Molt xistosos tots amb ses seves capses!!!! N.Aina diu que és una xalada.

  ResponElimina
 7. M'encanta veure ses fotos. Na Carmela xala molt amb ses capses de la vida.

  Moltes gràcies.

  ResponElimina