CAPSES DE VIDA

LES NOSTRES CAPSES DE VIDA

1. INÉS

N'INÉS BEN EMOCIONADA VA OBRIR SA SEVA CAPSA DE VIDA! ERA SA PRIMERA QUE OBRIEM I ESTEIEM TOTS MOLT NERVIOSOS!

ELLA ENS VA EXPLICAR TOT EL QUE HI HAVIA: UN OU QUE LI VA PORTAR EL SEU PAPA DE MADRID PLE DE XOCOLATI ( TÉ UN MOLT BON RECORD D'AQUELL DIA)...UNA CUERA PER QUÈ LI AGRADA MOLT CUINAR, UNA TABLET QUE FA MÚSICA I FOTOS DE MOMENTS MOLT ESPECIALS. AQUÍ AMB NA XISCA!!!

 MIRAU QUE GUAPA DE BEBÉ!!!


 DE TOTES SES COSES VA TRIAR SA SEVA TABLET

ENS HO HA EXPLICAT MOLT BÉ!!! ENHORABONA INÉS I FAMILIA!!!


2. HUGO

N'HUGO QUAN HA VIST LA SEVA CAPSA DE VIDA S'HA POSAT BEN CONTENT!!! ÉS LA SEGONA QUE OBRIM. 
ENS HA EXPLICAT QUE ESTEIA DECORADA AMB DINOSAURES JA QUE LI AGRADEN MOLT. ENS HA ANAT CONTANT TOTES LES COSES ESPECIALS QUE HI HAVIA: 
UN "GORRO" QUE LI VAN COMPRAR ES SEUS PARES DE BARCELONA ( EL SEU PRIMER REGAL QUAN ENCARA ERA DINS LA PANXA), NA PEPA PIG ( QUAN ERA PETIT DORMIA AMB ELLA), UNES SABATETES DE QUAN ERA BEBE, EL SEU CONTE PREFERIT, ELS 3 PORQUETS ( SÓN ELS 3 GERMANS COM ELL TÉ) I UN RECULL DE FOTOS MOLT ESPECIALS ( D'ES GERMANS QUE ES CUIDEN UNS ALS ALTRES, DEL SEU MENJAR PREFERIT, D'ES MURTAR, DINS LA PANXA, LA SEVA FAMÍLIA...)

ENS HA AGRADAT MOLT!!!


DE TOTES LES COSES N'HUGO HA TRIAT ELS SEUS DINOSAURES.

ENS HO HA EXPLICAT MOLT BÉ!
BONA FEINA! ENHORABONA HUGO I FAMILIA!!!


3. ARIADNA

N'ARIADNA ESTEIA MOLT CONTENTA AMB LA SEVA CAPSA DE VIDA! ENS VA ANAR EXPLICANT AMB DETALL TOT EL QUE HI HAVIA DINS: TOTES LES FOTOS DE LA SEVA FAMÍLIA I DE MOMENTS MOLT ESPECIALS PER ELLA, SOBRETOT ENS VA XERRAR DE QUAN ESPERAVA AL SEU GERMANET EN PAU A LA PANXA DE LA SEVA MARE, EL SEU CONTE PREFERIT QUAN ERA PETITA, UNA RATETA DE PELUIX I UN RECORD BEN ESPECIAL , LA DOBLE CELEBRACIÓ DEL CASAMENT DELS SEUS PARES ( ELLA VA DUR ELS ANELLS AMB L'AJUDA DE LA SEVA TIA) I EL SEU BATEIG. 


DE TOTES LES COSES HA TRIAT LA SEVA RATETA PER FER LA FEINETA.
ENHORABONA ARIADNA I FAMILIA!!! HO HA FET MOLT BÉ I HA GAUDIT EXPLICANT CADA COSA.

4. SIENNA


NA SIENNA VA ESTAR BEN CONTENTA AL VEURE DESTAPAR LA SEVA CAPSA. ENS VA MOSTRAR CADA COSA AMB MOLTA ALEGRIA. PRIMER DE TOT LES FOTOS DE LA SEVA FAMILIA , LA DE MAÓ DE LA SEVA MARE I LA DE BARCELONA DEL SEU PARE, LA FOTO DE LA PANXETA DE LA MARE AMB EL SEU GERMANET QUE ESPEREN, EL CAVALL QUE LI AGRADA MOLT,  LES SEVES PRIMERES SABATES I EL SEU XUMET AMB EL SEU NOM.DE TOTES LES COSES HA TRIAT EL SEU XUMET. ELLA JA ÉS MOLT GROSSA I NO L'EMPRA.ENHORABONA SIENNA I FAMÍLIA!!! HEU FET MOLT BONA FEINA I ELLA HA XALAT MOLT!!!

5. MARTÍ

EN MARTÍ VA FER UN BOT DEL BANC AL VEURE LA SEVA CAPSA. ESTEIA MOLT CONTENT I RÀPIDAMENT LA VA OBRIR. ... ENS VA ENSENYAR DOS DINOSAURES QUE LI AGRADEN MOLT, UN XUMET DE QUAN ERA PETIT ( ARA ÉS PETIT ÉS EL SEU GERMÀ EN MATEU, CONTA ELL) , FOTOS DE LA SEVA FAMÍLIA DE MAÓ I DE MANACOR, UN COTXE DE CARRERES QUE TENIA QUAN ERA PETIT, LI ENCANTEN ELS COTXES I UNA CAPSETA AMB UN TRESOR; LA DENT QUE LI VAN TREURE QUAN ANAVA EN MOTO I VA CAURE. 


 ES PAPA, SA MAMA, EN MATEU I EN MARTÍ ES TRESOR... UNA EXPERIÈNCIA QUE ENS VA CONTAR MOLT BÉ! VAN QUEDAR IMPRESSIONATS DE LO VALENT QUE VA SER EN MARTÍ.

 DE TOTS ELS SEUS OBJECTES VA TRIAR EL COTXE PER FER LA FEINETA.


MOLT BÉ MARTÍ!!! HAS GAUDIT MOLT AMB LA TEVA CAPSA I ES TROMPETISTES TAMBÉ! ENHORABONA MARTÍ I FAMÍLIA!!!


6. DANIEL

EN DANIEL ESTEIA MOLT CONTENT QUAN ES DIMONI VA DESTAPAR LA SEVA CAPSA DE VIDA!!! QUINA SETMANA MÉS ESPECIAL PER ELL.
ENS VA ANAR MOSTRANT TOT EL QUE HI HAVIA DINS: NA " LALA" ES SEU PELUIX DE QUAN ERA PETIT, DOS COTXES PER JUGAR A FER CARRERES, UN DINOSAURE, LI AGRADEN MOLT, UNA PILOTA DE FUTBOL, LI ENCANTA JUGAR, I UN RECULL DE FOTOS DE MOMENTS MOLT ESPECIALS ( LA SEVA FAMILIA, QUAN ERA PETIT, FESTES, VIATGES, AMIGUETS...). ENS VA AGRADAR MOLT CONÈIXER MÉS COSES D'EN DANIEL.
 
... 

2 comentaris:

  1. Ohhh! Quina xalada ha passat en Martí obrint sa seva capsa de vida! Ens ha agradat molt veure ses fotos. Gracies Tere!

    ResponElimina
  2. Estava ben content perque havien obert la seva capsa de vida. Moltes gràcies Tere!

    ResponElimina